Desk & meeting mats

Geef uw kantoor meer elegantie en klasse met ons aanbod aan in huisgemaakte desk en meeting mats. Deze kantoor onderlegger beschermt niet alleen uw desk tegen krassen, daarnaast dient hij alsook als schrijfoppervlak, meeting mat, muismat of placemat.

Deze kantoor onderleggers worden volledig naar uw wens afgewerkt. Het dubbelzijdig gebruik verrijkt uw keuzemogelijkheden en bezorgt uw kantoor alvast een stijlvolle stempel.

Op-maat-gemaakte kantooraankleding

De op-maat-gemaakte kantooraankleding is ideaal om uw vergaderruimte meer elegantie en klasse te bezorgen. Door het volledige tafelblad aan te kleden, wordt alsook de akoestiek geoptimaliseerd.

Bezorg ons uw ontwerp en samen bekijken we uw idee!

Luxe office plankjes

Het gebruik van onze office plankjes vermijden waterkringen op uw desk. Daarnaast ogen ze stijlvol en voldoen ze aan de gewenste kwaliteit. Het matje verstevigt het gebruik door zijn antislip! Tevens biedt het dubbelzijdig gebruik, u een ruime keuze aan mogelijkheden.

Glaswerk & porselein met personalisatie

Een bedrukt water-/wijnglas of een koffietas met uw naam, zet uw bedrijf graag centraal. Gezandstraald effect, bedrukking in wit of kleur… alles kan naar uw wens. Tevens bieden we een ruim aanbod aan diverse merken en kwaliteiten.

Office accessoires

Tover je kantoor in een handomdraai om tot een elegante werkplek met onze moderne luxe muismat ‘chapeau’. Een goede ondergrond voor uw muis is binnen de office wereld niet te missen, waarbij een optimale grip voor de muis met ons product geoptimaliseerd wordt.

Liever uniek?
Laat uw desk-mat personaliseren met de naam van uw kantoor!